• Rejestracja
Wpisz pytanie:
Mobile menu

Interpretacja hormonów tarczycy

Witam.Mam 36 lat. Pomimo tego, że prowadzę aktywny i zdrowy tryb życia ostatnio brak mi siły, włosy zaczęły wypadać, czuję ogólne osłabienie. Zrobiłam badania kontrolne hormonów tarczycy.oto wyniki: TSH: 1,123 (norma 0.35-4), FT3: 4,67(norma 2.9-5.5), FT4: 10,38 (norma 9.01- 19.05), anty-TPO 146,74 (norma 0-5.61).Czy wszystko jest w porządku, czy konieczna jest wizyta u endokrynologa? Dodam, że w rodzinie są przypadki niedoczynności tarczycy.dziekuje za odpowiedź.pozdrawiam
  • tarczyca
  • badania hormonalne
pytanie zadane 25 marca w Endokrynologia przez użytkownika gosiek857

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.